01 December 2013

PERCAYA TAK KORANG 8SHARED ADALAH CARA MUDAH MENDAPATKAN WANG??

Okay lah hari ni Admin nak share kat korang salah satu cara untuk korang menjana wang secara percuma . Korang mesti tak percaya kan di zaman ini pon masih ada cara mudah menjana wang secara percuma ke?? Kalau korang berminat korang boleh baca tentang 8Shared ini. Sekali lagi admin nak bagitau ini adalah percuma. 
8Shared adalah satu program di mana anda dibayar apabila berkongsi sesuatu yg dipanggil "Specials" di dalam online platform seperti Facebook dan Twitter. Setiap org yg klik pada link 8Share anda akan menjana unique visitor dan anda akan dibayar RM0.20 utk setiap org. Setelah cukup RM50, barulah anda boleh 'cash-out' dan wang tersebut akan dikreditkan ke akaun bank anda secara terus.

DAPATKAN RM1 DALAM AKAUN 8Shared SELEPAS PENDAFTARAN – SIGN UP

Apa itu 8Shared?? “Get Rewarded for Sharing”.

8Shared ini ialah salah satu kerja sambilan yang korang boleh buat dengan hanya mengiklankan kempen2 8Shared  di wall Facebook ataupun Twitter. Kalau ada blog boleh share juga di blog. Mana-mana pilihan yang mudah bagi anda. anda boleh memilih iklan mana yang anda rasa sesuai untuk dikongsi bersama teman-teman anda daripada pilihan tawaran kempen-kempen yang ada.

Macam mana nak dapat duit dengan 8Shared?

Senang je. Mula-mula kena daftar dulu dengan 8Shared.

1. Kemudian pilih mana-mana kempen dalam list 8Shared di special.
2. Klik kat kempen tu.
3. 8Sharedakan beri satu link untuk dipromosikan.
4. Copy link dan paste link tersebut @ promosi di wall facebook atau tweet di twitter atau boleh juga klik je button share dan tweet yang dah ada kat website 8Shared. boleh juga share di group-group yang anda biasa join.

Kalau sesiapa klik iklan tersebut, anda akan dapat RM0.20. Kira oklah selama ini pun kita memang suka sangat share macam2 video lagu, artikel, gambar kat facebook kan? Kira berbaloi jugak sambil on facebook boleh dapat income bila kawan-kawan nak klik tengok.

Minimum cash out ialah RM50 dan maksimum pula ialah RM500!Sudah ramai terbukti dengan perniagaan ini, saya telah buat dlam satu hari leh RM30.00 dan Cash Out dalam RM500.00!Jika saya boleh anda pon boleh…

Bagaimana nak daftar 8Shared?

1. klik link ni -->   DARTAR 8SHARED:. Anda akan dapat RM1 dalam akaun anda

2. Klik “sign up” untuk sign up dan follow je step yang diberikan dengan mengisi borang yang tersedia. lepas tu buka email untuk pengesahan akaun.

3. Dah siap dan anda boleh mula langkah pertama share “SPECIALS” @ kempen iklan sama ada di facebook, twitter, forum, atau di blog.Cuma share dan copy link iklan.

Setiap per klik anda akan dapat RM0.20-0.40. Kalau rajin promote dan pandai teknik lagi mantap korang punya earning 8Shared. Setakat RM10 tue pejam mata pun boleh dapat.

Sambil online facebook dan twitter boleh la juga share Iklan dari 8Shared. Dapat juga income boleh buat bayar bil broadband anda.
Ada beberapa tips yang boleh saya kongsi untuk korang, bolehlah bagi tips sikit, 
sebab saya ni bukan power sangat nak bagi tips segala.

Korang mestilah memiliki facebook/twitter/other dengan follower yang ramai, yalah kalau tidak ada facebook, how nak spread iklan kan? Kalau twitter ni kureng sikitlah pasal nak spread iklan, entah kenapa,myb sambutan tidak sehangat facebook kot, itu pendapat saya saja lah, nak promote iklan d twitter pun x ada masalah.

Gunakan kata kunci atau ayat manis yang boleh menarik perhatian dan mempengaruhi mereka untuk klik iklan tersebut. Dan paling penting pastikan tiada penipuan dan mengikut syarat2 share 8 Shared, tak baik tau!!! suruh orang klick iklan yang tidak seperti apa yang dipaparkan oleh iklan.

No comments:

Post a Comment