22 September 2013

Selamat datang ke Promosi Topup E-Reload.Assalamualaikum & Salam Sejahtera…
Selamat datang ke Promosi Topup E-Reload.Disini kami akan memberikan pendedahan kepada ANDA tentang cara untuk mendapatkan penjimatan topup PREPAID. Kaedah ini masih ramai lagi yang tidak tahu dan boleh dianggap sebagai RAHSIA.

PENERANGAN RINGKAS
Ramai pengguna prepaid hari ini masih beranggapan bahawa simkad / pakej yang mereka langgan sekarang adalah yang terbaik dan sungguh menjimatkan. Tetapi mereka tidak tahu bahawa masih ada cara untuk dapatkan PENJIMATAN BERGANDA
.Pernahkah anda terfikir setiap kali anda beli topup selama ini telah memberi keuntungan besar kepada peniaga topup.Dangan info yang saya kongsikan HARI INI anda sudah pasti tidak akan ke kedai untuk beli topup lagi.
SILA BACA HINGGA HABIS

Tujuan Promosi Topup. ini ditubuhkan adalah untuk memberi kesedaran kepada pengguna PREPAID untuk mendapatkan penjimatan disamping membantu menjana pendapatan sampingan daripada jualan topup. Disini Kami menerangkan kepada anda cara untuk mendaftar sebagai agen topup dengan mudah.

FAKTA  ANDA PERLU TAHU
Telekomunikasi adalah merupakan keperluan asas untuk setiap individu termasuk ANDA. Tetapi Kita sering membazir dan tidak perasan cara untuk mengatasi PEMBAZIRAN tersebut. Jawapan penyelesaian ada di DEPAN MATA anda untuk atasi sekarang. Disini Kami akan berkongsi info CARA untuk BELI TOPUP pada harga DISKAUN yang jauh lebih MURAH

Tahukah anda?
Setiap kali anda beli topup ,Penjual topup boleh meraih keuntungan 30sen hingga 50sen dengan mudah. Dengan Mengikut langkah mudah dibawah ANDA boleh bergelar TOUKEY TOPUP untuk selamaya


Adakah anda berminat untuk menjual topup easyreload serendah RM5 dengan menggunakan HP anda sendiri? Jika YA, anda boleh sertai kami dengan yuran pendaftaran yang amat murah. Lihat bahagian Pakej Pendaftaran perbezaan setiap pakej.
Anda boleh menjual atau topup HP anda serendah RM 5 dan ke atas bagi semua produk yang disediakan oleh kami. Anda boleh nikmati profit yang lebih tinggi berbanding syarikat lain di mana anda boleh bandingkan faedah yang anda akan dapat berbanding syarikat-syarikat lain.

Siapa yang layak menyertai kami:
·         Pelajar IPTA.
·         Pelajar IPTS.
·         Pelajar Sekolah Menengah Kerajaan.
·         Pelajar Sekolah Menengah Swasta.
·         Pekerja Sektor Kerajaan.
·         Pekerja Sektor Swasta.
·         Penganggur.
·         Suri Rumah.
·         Penjual Kedai Runcit.
·         Peniaga Topup.

 Testimoni dari pengguna produk ini :


Di bawah adalah cara untuk membuat pengiraan dan bagaimana cara menentukan keuntungan. Di bawah hanya contoh pengiraan pengikut profit.

MODAL AWAL
RM 100
RM 100
RM 100
RM 100
RM 100
RM 100
JUAL TOPUP
RM 10
RM 10
RM 10
RM 15
RM 10
RM 10
KEUNTUNGAN %
4.0 %
2.5 %
1.5 %
3.0%
5.0 %
4.0 %
KEUNTUNGAN RM
RM 0.40
RM 0.25
RM 0.15
RM 0.30
RM 0.50
RM 0.40
HARGA JUALAN
RM 9.60
RM 9.75
RM 9.85
RM 14.70
RM 9.50
RM 9.60
MODAL AKHIR
RM 90.40
RM 90.25
RM 90.15
RM 85.30
RM 90.50
RM 90.40


Di atas hanya contoh bagaimana untuk membuat pengiraan dan nilai modal adalah bergantung kepada modal anda sendiri.
Di bawah adalah senarai harga yang anda akan dapat apabila membuat jualan dan harga di bawah adalah selepas di tolak % keuntungan sebenar yang anda akan dapat seperti pengiraan di atas.

PROFILE SYARIKAT

SS EASY MOBILE (002029927-D) adalah merupakan syarikat yang mengendalikan server topup autoreload melalui Khidmat Pesanan Ringkas (SMS) serta melalui Yahoo Messenger (YM) dengan e-load system yang diberi nama Topup Easyreload. Produk utamanya ialah flexireload (topup) prepaid Maxis, Celcom, Digi, Hot Ticket, Umobile & iTalk.  SS EASY MOBILE adalah milik Bumiputera yang diterajui oleh saudara Muhamad Suhairi (Pengurus) yang menjalankan perniagaan di
NO.29A, JALAN 1/11A, FASA 4 TAMBAHAN
43650, BANDAR BARU BANGI, SELANGOR
SS EASY MOBILE menawarkan flexireload (topup) prepaid Celcom, Maxis, Digi, iTalk, Hot Ticket dan uMobile yang merupakan produk utamanya.
Sesiapa pun boleh memulakan perniagaan ini dengan mudah dan serta-merta sebaik sahaja anda membayar yuran pendaftaran RM30 @ RM240. Anda boleh mula menjalankan bisnes jualan topup prepaid selepas pengaktifan & pengesahan dibuat. Semua urusan jualan topup prepaid anda atau hal yang berkaitan hanya dengan menggunakan sistem SMS dari telefon bimbit & Yahoo Messenger anda. SS EASY MOBILE menawarkan margin profit keuntungan jualan (komisen) topup prepaid yang cukup tinggi iaitu sehingga 7%.
Kepada yang berminat untuk memulakan bisnes topup secara part time, full time, kecil-kecilan atau sederhana mahupun besar-besaran, inilah peluang untuk anda. Sertailah kami di SS EASY MOBILE yang menggunakan sistem topup autoreload (e-load system) yang canggih & mudah serta beroperasi sehingga 24 jam. Sistem biz kami tidak berdasarkan sistem MLM atau seangkatan dengannya. Income adalah secara Real-Time.
Anda hanya perlu ada nombor Celcom atau Maxis atau Digi untuk pendaftaran. Tiada caj tambahan & tiada syarat-syarat tambahan yang akan dikenakan.Kenapa anda perlu menjadi agen kami dan memilih kami?
1.      Yuran keahlian murah.
2.      Boleh upgrade keahlian pada bila-bila masa.
3.      Tiada yuran tahunan.
4.      Semua orang boleh sertai perniagaan ini.
5.      Pendapatan secara “real time”.
6.      Perkhidmatan server terbaik & pantas.
7.      Kada keuntungan yang tertinggi (Sehingga 7%).
8.      Perkhidmatan top up 24 jam.
9.      Reload serta merta (easyreload) & Sofpin.
10.  Tidak memerlukan premis perniagaan – Urusniaga hanya melalui HP & YM.
11.  Cas SMS yang minimum iaitu 1sen dengan active10, 8pax & Teman 20.
12.  Tidak memerlukan pekerja – Anda uruskan sendiri.
13.  Urusniaga di mana-mana sahaja – Mobile Bisnes
14.  Tidak perlu menyimpan stok kad topup.
15.  Khidmat bantuan melalui Hotline.
16.  Bukan skim cepat kaya.
17.  Bukan MLM atau Multi Level Marketing.
18.  Tidak Menggunakan Sistem Piramid.
19.  Tidak perlu maintain jualan.
20.  Tiada cas tambahan bagi tambah modal.
21.  Boleh mendaftarkan sendiri agen baru.
22.  Tidak perlu pergi ke kedai topup untuk topup.
23.  Keuntungan 100% daripada pendaftaran agen di bawah anda.
24.  Terima komisen hasil jualan downline.
25.  Topup lebih murah daripada pasaran.
ANTARA PAKEJ MENARIK YANG DI TAWARKAN

Berminat?
Sekiranya anda berminat, bolehlah:

Cara pertama:
Membuat bayaran di mana-mana  cawangan  akaun bank Maybank di Cash Deposit ATAU terus ke Maybank2u.com.
Nombor akaun : 104031063333
Nama: HAZIZUL HAFIZ BIN ROSLI
No.Telefon : 019-3659923
Selepas membuat pembayaran,SMS kan kepada saya:
1) Nama  penuh anda
2)Negeri tempat anda menetap
3) Pakej yang dimahukan (contoh: pakej (A)
4) Nombor telefon yang ingin anda daftarkan (Untuk plan A anda boleh  daftarkan maksimun 5 no sahaja manakala untuk pakej B anda Cuma boleh daftarkan hanya 1 number sahaja )
5) Tarikh pembayaran bank (Pastikan resit di simpan sebagai rujukan)
6) Waktu (jam dan minit) pembayaran bank
7) Jenis bank
Contoh: Neelofa/Melaka/Pakej A/013456789/09 SEPTEMBER 2013/0900
dan hantarkan ke 019-3659923
Perlu di ingat saya boleh mendaftarkan anda setiap hari bermula dari pukul 9.am hingga pukul 5 pm sahaja. Lagi bagus kalau saya boleh daftarkan anda semua pada setiap hari AHAD kerana kerja saya sebagai seseorang supervisor yang terlampau memerlukan komitmen saya untuk berurusan dengan orang atas dan memerlukan saya untuk meeting sehingga malam dan kadang kala saya perlu out station untuk membuat Site Survey untuk check dan upgrade kan system telco company yang sedia ada sekarang ni . ERKK…  dah macam robot lagaknya…heheheheh……


Cara kedua
Sesiapa yang mengenali diri saya,anda boleh berhubung dengan saya di Facebook dengan nama Konspirasi Terlarang, atau boleh terus menghubungi saya di 019-3659923. Sekiranya kita tinggal berdekatan,atau anda mampu memberikan wang tunai kepada saya terus,maka anda terus menelefon saya di nombor ini.
Anda juga boleh menghubungi saya di email budakbisness@gmail.com
Sekiranya anda masih ragu-ragu dengan saya,anda boleh mencuba menelefon saya. Demi Allah,tidak ada keraguan di dalamnya,malah ianya bukan sesuatu yang haram. Saya merupakan pelajar di universiti Kuala Lumpur telah di ajar dan di didik supaya menjadi seorang usahawan kerana kami adalah anak-anak warisan MARA.

PS: Orang yang bijak akan ambil peluang ini untuk lebih jimat 

No comments:

Post a Comment